Sex riga sex foto Å gjøre det ulovlige sexkjøpet ugjort er noe av det han gjerne skulle ha sett. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET Vis mer Avsløringen om hans sexkjøp i Riga har satt et kontant punktum for hans kometlignende. med at han kommer til å vedta forelegget han fikk etter å ha kjøpt sex i Riga i helgen. Foto: Scanpix. Hoksrud får sex-bot på kroner. Hoksrud selv sier han innrømmet å ha hatt sex fordi han ble perpleks med et Han er den første nordmannen som er bøtelagt for sexkjøp i utlandet, etter at TV 2 avslørte sexkjøpet hans i Riga i Latvia. Foto: Scanpix. Av NTB. INNRØMMER SEXKJØP: Stortingspolitiker Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert på et bordell i Riga. Foto: Simen.

«Nicole» sier hun ikke hadde sex med stortingsrepresentant Bård Hoksrud da han var i Riga sist RIGA (Dagbladet): Jeg hadde ikke sex med denne norske politikeren. FOTO: TORBJØRN BERG / DAGBLADET Vis mer. hoksruddame_print (Foto: SCANPIX/ TV 2) (Foto: TV 2). Hun sier til TV 2 at hun tilbyr erotisk massasje, og sex hvis det er ønskelig. Etter å ha. INNRØMMER SEXKJØP: Stortingspolitiker Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert på et bordell i Riga. Foto: Simen.

Hoksrud selv sier han innrømmet å ha hatt sex fordi han ble perpleks med et Han er den første nordmannen som er bøtelagt for sexkjøp i utlandet, etter at TV 2 avslørte sexkjøpet hans i Riga i Latvia. Foto: Scanpix.

Av NTB. med at han kommer til å vedta forelegget han fikk etter å ha kjøpt sex i Riga i helgen. Foto: Scanpix. Hoksrud får sex-bot på kroner. Frps Hoksrud kjøpte sex i Riga han har kjøpt sex i Riga. Bård Hoksrud besøkte et bordell i Riga, der han kjøpte sex. Foto: Lene Granli / NRK.

Frps Hoksrud kjøpte sex i Riga - Aftenposten

INNRØMMER SEXKJØP: Stortingspolitiker Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert på et bordell i Riga. Foto: Simen. Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert i Riga under en FpU-tur i helgen, melder TV 2.

hoksruddame_print (Foto: SCANPIX/ TV 2) (Foto: TV 2). Hun sier til TV 2 at hun tilbyr erotisk massasje, og sex hvis det er ønskelig. Etter å ha.

Frps Hoksrud kjøpte sex i Riga

Sex riga sex foto Det var et vanlig politiavhør og jeg la alle kortene på bordet.

Stortingspolitikeren var i landet sammen med tre ungdomspolitikere fra Fremskrittspartiets ungdomsorganisasjon, FpU. Kvinnen bekreftet til TV-kanalen at det var Hoksrud som hadde vært der kvelden før, da hun fikk se bilde av ham. Bård Hoksrud har vært stortingsrepresentant siden og er fraksjonsleder i transport— og kommunikasjonskomiteen. Innrømmer alt Da Bård Hoksrud senere ble konfrontert med dette, innrømmet han alt. Bård Hoksrud har vært stortingsrepresentant siden